Husqvarna

Husqvarna je jedna od najstarijih švedskih kompanija, osnovana je 1689. godine kao tvornica oružja, od životnog značenja u za to doba zaraćenu Švedsku.

Kasnije se asortiman porizvoda proširivao tako da je Husqvarna prisutna danas u svijetu u područjima kao što su lovačko oružje, bicikli, motocikli, kuhinjski uređaji, šivaći strojevi i uređaji za rad na otvorenom.

Tvrtka je najveći svjetski proizvođač strojeva i alata za rad u šumi i obradu travnatih površina. Tako ova tvrtka godišnje proizvede 3,9 milijuna rotacijskih kosilica, 3,85 milijuna motornih lančanih pila, 800 tisuća traktorskih kosilica te više od sedam milijuna raznih strojeva i motornih alata za šumu, park i vrt.

Vrtni traktori

Husqvarna vrtni traktori rade na pedale i zato njima možete upravljati s obje ruke. Pružaju i udobnost i kontrolu uz siguran rad u svako doba. I nije važno kakav travnjak imate. Odabirom tri različita rezna sustava – prikupljanje, usitnjavanje (BioClip) ili izbacivanje – osigurani su vam dobri rezultati bez obzira na uvjete.

Grmlje i stabla isto ne predstavljaju problem. Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji upravljanja lako možete rezati oko svih vrsta prepreka. Imat ćete manje nepokošenih površina, učinkovitu košnju i potpunu sposobnost upravljanja.

Kosilice za travu

Husqvarna kosilice za travu učinkovite su i pružaju izvanrednu ergonomiju. Bilo da odaberete model s jednim ili više stupnjeva prijenosa možete očekivati pouzdane performanse za svoje potrebe. Husqvarna kosilice za travu sprječavaju nepotrebno opterećenje mišića i ozljede.

Nadalje, pružaju ugodan doživljaj u dodiru s prirodom. U Husqvarna kosilici za travu naći ćete svog uspješnog i pouzdanog partner. Kompaktan dizajn pruža izvrsnu upravljivost, a ručke koje smanjuju vibracije omogućuju ergonomičan rad. Robustan okvir i razrađeni detalji podrazumijevaju i veću dugotrajnost i jednostavno održavanje.