Šantić-promet d.o.o.

Šantić promet je tvrtka registrirana za prodaju poljoprivredne mehanizacije i opreme, malolitražnih motora, uređaja za poljoprivredu, šumu i vrt te rezervnih dijelova. Sastoji se od četiri trgovine i dva servisa.

Za većinu uređaja iz prodajnog asortimana imamo status ovlaštenog zastupnika i servisera, zadovoljavamo sve norme i standarde u toj djelatnosti, po opremi, prostoru, servisu te ljudskim potencijalima.

Najznačajnija zastupstva su nam: STIHL, VIKING, HUSQVARNA, JONSERED te poljoprivredna mehanizacija AGROMEHANIKA.

Osnivanjem trgovačkog obrta 1995 godine registrirali smo djelatnost prodaje poljomehanizacije, alata, rezervnih dijelova te ostalog pribora vezanog za poljoprivredu. Nakon dvije godine uspješnog rada, dopunili smo ponudu sa servisnom uslugom, „Servis malolitražnih motora“. Servis je ustrojen i registriran za popravak motornih pila, trimera, kosilica, generatora, motornih pumpi, traktorskih prskalica te za svu ostalu opremu iz našeg prodajnog asortimana. Svojim kupcima kod prodaje dajemo i tu sigurnost da će svaki kupljeni uređaj imati osiguran servis i sve rezervne dijelove za vrijeme garancije i vijeka trajanja istog.

Danas za većinu uređaja iz prodajnog programa imamo status ovlaštenog zastupnika i servisera, zadovoljavamo sve norme i standarde u toj djelatnosti, ne samo po opremi, nego i po prostoru te ljudskim potencijalima.

Početkom 1999 godine otvorili smo naš drugi poslovni prostor u Virovitici po već poznatoj formi trgovine i servisa.

Zatim 2003 godine radimo novi poslovni prostor na istoj lokaciji koji i sada zadovoljava svim najoštrijim standardima i uvjetima poslovanja koji su opće poznati ne samo u Hrvatskoj.

Posao se razvijao te tako 2010. otvaramo novu trgovinu „Husqvarna“ u sklopu trgovine i servisa u Virovitici. Također, gradimo naš novi poslovni prostor u Cabuni (preko puta starog) u kojemu osposobljujemo novi i još kvalitetniji servis te drugu „Husqvarna“ trgovinu.

Danas Šantić promet posluje sa četiri trgovine i dva servisa, broji deset zaposlanih (pet servisera i pet trgovaca)